A Weller

Weller soldering gunAmi már történelem

A forrasztástechnológia magában hordozza a Weller ® nevet. 1941-ben Carl Weller szabadalmaztatta az első kézi forrasztópákát, ami felfűtött és le is hűtött gyorsan. A Weller Manufacturing Company 1945-ben alakult, mint egy családi vállalkozás Philadelphiában, Pennsylvania államban. Az évek folyamán a gyártók számtalan termékhez használták a Weller eszközöket, akár Televízió készülékekhez, akár mosógépekhez. A Weller ® név mindig is egyet jelentett a minőséggel és megbízhatósággal. Ma a Weller ® eszközei jelentős szerepet játszanak a gyártásban és az elektronika fejlődésében az egész világon.

Weller_eventNapjainkban

A Weller az a márka amire számíthat, hogy megértsék mire van szüksége és biztosítsa is azt. Akár a forrasztási munkákban, akár a biztonságos munkakörnyezet kialakításában elszívó berendezéseinknek köszönhetően. A mérnöki és tervező csapatunk mindig is az élen járt az iparágban már egészen 1952 óta. Fejlődésünk folyamatos. Jelenleg is azon dolgozunk, hogy fejlesszük új termékeinket és maximálisan megfeleljünk az iparág komplex kihívásainak.

A Weller® szerepe az iparban

Elemzők szerint az elektronikai eszközök több mint 2 billiárd dolláros forgalmat generálnak a globális piacon.
Okostelefonok, tabletek, videójáték konzolok, számítástechnika. Mára már a mindennapi életünk részeivé váltak, otthon és a munkahelyen egyaránt.
A legtöbb nagy gyártócéget külső vállalkozások is segíthetik, akár a tervezés, tesztelés, javítás vagy a gyártás folyamatában.
A termelékenység szempontjából kritikus jelentőségű, hogy a gyártó mivel teszi lehetővé a költségek alacsonyan tartását, a minőség biztosításával. Ezen a ponton választja a többség a Weller® termékeit.
A technológia fejlődésével új kihívások jelentek meg a gyártásban. Az eszközök kisebbek és összetettebbek lettek mint valaha. Bizonyos esetekben akkora területen kell dolgozni ami nem nagyobb mint egy borsszem.

A Weller® szállítja az ipar számára a kiváló minőségű forrasztó, kiforrasztó és javítóállomásokat. Innovatív technológiák fejlesztésével, folyamatosan megőrzi piacvezető szerepét, azáltal, hogy a kihívások ellenére tudja biztosítani az elvárt színvonalat és megbízhatóságot. Mindemellett a Weller® rendkívüli figyelmet fordít a környezet tudatosságra, így az eszközök egyre jobb energiahatékonysággal rendelkeznek. Ezáltal csökken a gyártók ökológiai lábnyoma, költséghatékonyabban tudják végezni a munkájukat ezáltal üzleti szempontból is előnyre tesznek szert. Az új forrasztópákák automatikus készenléti módba kapcsolásával is energiát takaríthat meg és még az eszköz élettartamát is meghosszabbíthatja.

Gondoljon a jövőre, válassza a Weller® professzionális termékeit.

Divi WordPress Theme